søndag 18. oktober 2009

Shopping og menn!

Shopping og menn!

Hva gjør man ikke for sin kjære – når det skal handles inn ny sofa..
Jo man må bli med på shopping!

Ja for man må jo kikke mye først.  Alle sofaer skal prøves ut – stoffet skal tåle nesten en verdenskrig – såkalt hard bruk.  Alle som har barn, vet at en sofa må tåle det meste av ”smerte”.

Det skal være skinn, nei.. det skal være stoff – det skal være slitesterkt. Helst litt billig også, men det må absolutt ikke skorte på kvaliteten. Den skal være sånn og sånn. Etter beste evne så prøver jeg å følge på. Damer er mye flinkere på å se hva som passer og matcher. Det skal de ha…

Men det er ikke lett å følge med alltid. Jeg er mann, og ville helst prøvd burgeren på andre sida av gata. Sitte der og studert livet. Kanskje tatt en dobbel espresso også. Eller aller helst innom en eller annen butikk med dingsedangser og elektronikk etc.. Da kan shopping til nød være ok.

Det ene varehuset etter det andre besøkes og sofaer testes og prøves etter beste evne.  Innimellom all tittingen, så må det handles inn andre ting og tang som man trenger.
Jeg er en tålmodig mann – tror jeg……
Så treffer min kjære ei venninne  - eller 2, eller 3 – hyggelig det… bare det at ”shoppingen” nå begynner å dra ut… Det tar tid. Lang tid.

Hva gjør man da? Når man begynner å halvsove på en benk, spesielt designet for menn uten sterk hissig shoppingtrang.  - Og tenk i dag har jeg heller ikke med kamera.
Helt uten kamera – tror jeg.

Da slår det meg at det er tid for å ta opp den halvdårlige gamle mobiltelefonen og prøver å fange noen øyeblikk, som kan beskrive hvordan shoppingen oppleves av en mann.  Tiden gikk litt fortere da.
Vi fant en sofa til slutt....  :)
2 kommentarer:

Isidoros Prinos sa...

Mye bra her Håvard.Artig og bra gjønomført serie.

Håvard Flaatten sa...

Tusen takk Isidoros. Setter pris på dine tilbakemeldinger.