tirsdag 19. oktober 2010

My little boy


Our little boy Magnus has recently received a cancer diagonose (neuroblastomas), and I have documented his first day at the National Hospital with the simplest camera - mobile phone. It's tough at times for us parents, and sister, but we are optimistic. Never have I been so far down ever .... But now we focus ahead, and he will get well. The doctors are optimistic and it's we. To meet other parents with sick children here in the hospital also provides strength.The first week there have been many investigations and preparations. Today, starting 1 chemotherapy.This photo shoot is quite personally, but I choose to show it off on my photo page ratio of. A lot of emotion and pain, but will also show optimism here.Håvard

29 kommentarer:

Isidoros Prinos sa...

Sterk og nydelig serie.Tenker på Magnous og dere.Riktig valg og publisere. Du er en dyktig fotograf og en flott far.

Geir Danielsen sa...

Sterk serie Håvard..
tenker på dere og ønsker alt godt.

Line sa...

Her siler bare tårene og vil ikke stoppe.
Håvard: Sterkt av deg å dele bildene og i mine øyne som terapaut meget rett og viktig for deg i den prossessen du er i skal igjennom!
Det at de som er venn med deg og er innom blogge din fortår hva du går gjennom vil være med å bidra til å tenke positivt, og ikke minst få fortåelse og støtte som aldri ville kunne bli like sterk med bare ord. Bilderne dine forteller så enormt mye. De viser en optimisme fra både deg og konen din og ikke minst livligheten til barna. Helt fantastisk å få ta "del" i den styrken dere viser!!!!
En sorg og en smerte vil ALLTID være tung men med å dele den vondeste opplevelsen i livet ditt/deres og gjennom optimismen du og din familie har vil prossessen føles et hakk lettere, det er jeg overbevist om. Alle trenger støtte og fortåelse og det at du deler bildene er helt fantastisk. Du er en suveren far med uendelig mange ressursser, og bildeformidlingen gjør at jeg fortsatt sitter her og lager "dammer" i fanget! Jeg tenker og på dere, skal sende tanker hver eneste dag og vil takke deg for at du deler dette med oss i bloggen. det gir som sagt et helt annet bilde enn bare det skrevne ord. et bilde sier mer en 1000 ord er det et ordtak som heter og det er jammen sant! Hils så mye til din vakkre kone og klemmer sendes dere alle 4.
Line.

Håvard Flaatten sa...

Tusen takk for støttende gode ord Line, Geir og Isidoros.
mvh
Håvard

Andreas sa...

Ønsker dere alt det beste, Håvard. Som fotointeressert er det sterkt å følge en slik serie, det er utrolig mye følelser i bildene du viser. Stå på og lykke til! /A

Tommy Sørensen sa...

Hei

Nå blir følelser satt i sving.
Godt å høre at dere er optimistiske. Humøret og optimisten kommer til å bli viktig i tiden som kommer.
Og Magnus er en tøff type! Dette går bra!
Ønsker dere alt godt!

Tommy S

photographer torkel fenre sa...

sterk serie Håvard, flott formidlet!!

Dagrun sa...

Å huff og ja.. nei jeg vet nesten ikke hva jeg skal si.

Det er et tøft valg å velge å dele dette. Takk for at du gjør det. Jeg skal i alle fall følge med dere og heie ikke mindre på den lille, tapre, vakre gutten!

(ps Jeg har selv hatt kreft, da jeg var veldig mye yngre enn nå men dog ikke et lite (!) barn. Det å være forelder tror jeg må være enda tøffere. Egentlig mye tøffere. Maktesløsheten må være uendelig.)

Cla Leal sa...

I will be with your boy in my thoughts... be sure of that! And I think it was amazing you show it to us... you are showing very much courage and I admire that! I know how this is hard but I am really hoping you all get well soon!
And your serie show a lot of sensibility!!! It´s a powerful and beautiful one!

Dirk sa...

Tenker på dere Håvard, vanskelig å si noe til bildene. ønsker dere det beste og send en varm klem.
hilsen dirk

-hanne sa...

Sterk serie, og stort gjort av dere å dele den her på bloggen..
Ønsker dere lykke til i denne tøffe tiden, og med et ønske om god bedring til sønnen...

Anne Ueland sa...

Sterk bildeserie Håvard, fikk tårer i øynene her nå jeg, og vet nesten ikke hva jeg skal skrive Håvard. Men ønsker dere det beste, dette kommer til å gå godt. God klem til dere alle. Hilsen Anne

Stein-Evert's Fotos sa...

Som de andre skriver, sterk bildeserie. Men jeg tror jeg ser en sterk familie, og en fin optimisme. Jeg ga vel uttrykk for en del tanker i meldinga til deg gjennom fb, så jeg skal ikke gjenta meg selv. Masse lykke til videre, dere er sterke, og den styrken dere måtte trenge mer av tror jeg kommer underveis. Har tenkt mye på dere, og det kommer jeg fortsatt til å gjøre.:)

Bente bm-foto sa...

Noen ganger blir man bare tom for ord:(
Sterkt!

Sagatun sa...

Dette gjorde inntrykk.
Føler med dere, men dette kommer dere igjennom.
Lykke til syntes det var flott du delte dette.

Svein Ove Linde sa...

tenker på dere..

Håvard Flaatten sa...

Tusen takk for varmende kommentarer
mvh
Håvard

Martini sa...

Håper alt blir bra med gutten deres Håvard, tøff tid for han og dere tenker jeg...... Tenker på dere ,,,,,,,,,, ~_~

Sissel Nystad sa...

Sterkt Håvard! <3

ketil olsen sa...

Trist med sykdom,spesielt når det er barn i "bildet". Det setter virkelig følelsene i sving. Mine tanker går til hele familen med ønske om god bedring.

Ketil O

Oddvar Klaussen sa...

sterk formidling av livet ..så mange tanker som svirrer i mitt hodet nå ..Takk Håvard !!

Anita sa...

Ønsker den nydelige gutten deres god bedring!

Charlotte - FO² sa...

Dette var en sterk serie, tøft av deg å legge ut dette. Vanskelig å si noen ord her. Tenker på dere.

klem

Håvard Flaatten sa...

Tusen takk Charlotte, Anita, Oddvar, Ketil, Sissel og Martini
mvh
Håvard

inteigen sa...

Har aldri møtt deg Håvard, men både bilder og dine ord til serien berører meg som om du skulle vært en god gammel venn.
Jeg har ofte sett på bildene dine med begeistring. Nå viser du også denne siden av livet i bilder. Det er sterkt og modig siden du som pappa er svært følelsesmessig involvert. Det er utfordrende å se en liten gutt som må gjennomgå undersøkelser og behandling som kan være både smertefulle og kjedelige. Men så er det så godt å se at han har gøye stunder også. Jeg blir ydmyk som betrakter, men ser også håpet og optimismen i bildene.
Takk for at du deler.

Ingunn J Teigen

Frode sa...

Nydelig og sterk historie og godt formidlet!! Det var jammen sterk kost å våkne til. Fantastisk at dere deler dette med omverdenen. Takk. God bedring !
Frode

Virrum sa...

Dette var sterkt, det stikker i magen når jeg ser og leser dette.

Jeg ønsker dere alt godt og lykke til med behandlingen!

Håvard Flaatten sa...

Tusen takk Virrum, Frode og Ingunn :)
Mvh
Håvard

Rita sa...

Hei jeg kom over bloggen din og må bare si at du tar noen fantastiske bilder. Ble sittende her å se på bildene dine og leste at din sønn Magnus har fått nevroblastom. Jeg har ei datter som fikk ganglionevroblastom for 5 år siden. hun er frisk nå, men har noen fysiske plager. Kan jeg spør om hvor svulsten til Magnus er? Det er ikke så ofte man hører om noen som har nevroblastomer. Håper dere har gode prognoser.
Sender gode tanker til deg og din familie.
Hilsen Rita.